Hoe worden baby’s in Nederland geboren?

[et_pb_section bb_built=”1″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.16.1″]

2Tijdens de prachtige foto-expositie BIRTH DAY van Lieve Blancquaert werd duidelijk wat een enorme verschillen er zijn tussen geboorteculturen en hun gebruiken waarmee ze hun kinderen in de wereld welkom heten.

Maar hoe ziet de geboortecultuur er in Nederland uit?¬†Daar waren geen foto’s van!

[youtube=http://youtu.be/2O7G9n__yho]

‘Vertel je Geboortenis’ Nederlandse bevallingscultuur in verhaal en beeld

Daarom hebben wij vrouwen van Nederland opgeroepen om hun ‘Geboortenis’ te vertellen in geur en kleur. Hier werd massaal gehoor aan gegeven en in samenwerking met Once Upon a Tree kregen de verhalen tijdens de foto-expositie een prachtige plaats in de geboorteboom in de St/ Walburgiskerk te Zutphen.

3

Na afloop van de expositie wilden we echter deze prachtige en ontroerende geboorteverhalen met nog meer mensen delen en hebben we besloten om er samen met behulp van een aantal sponsoren een mooi boekje van te maken.

Speciaal is dat we dit boekje nu kunnen verkopen en de totale opbrengst gaat naar het Babyhuis in Dordrecht waar moeders met een pittige start warm worden verwelkomt om weer op krachten te komen en het moederschap weer met frisse moed en plezier aan te gaan!

Steun Het Babyhuis in Dordrecht, bestel hier zoveel mogelijk boekjes en deel dit bericht met iedereen die met geboorte te maken heeft!

Alvast erg veel dank namens alle moeders en baby’s.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” custom_padding=”60px||30px|” _builder_version=”3.16.1″ prev_background_color=”#000000″][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_padding=”60px|||” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][epic_author _builder_version=”3.16.1″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row parallax_method_1=”off” custom_padding=”0px|30px|0px|30px” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.16.1″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_code admin_label=”Code Opt-in” custom_css_main_element=”text-transform: uppercase;” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.16.1″][thrive_leads id=’8332′][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a comment

Your email address will not be published.