Het geheim van zwangerschapsvet

[et_pb_section bb_built=”1″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Ken je dat gevoel? Dat missende puzzelstukje dat eindelijk op zijn plek valt? Nou daar was er weer één hoor. Het gaat over onze lieftallige ‘lovehandles’ die we zo graag kweken tijdens de zwangerschap. Een veel gehoorde klacht van vrouwen en ja inderdaad niet het standaard modelfiguurtje, al vind ik het persoonlijk mooi.

Voor de vrouwen die zich hebben afgevraagd waarom jouw lichaam dat eigenlijk doet….

BabyvetUit onderzoek blijkt dat de opgeslagen vetten in jouw ‘bouwdepot’ bedoelt zijn om jouw baby te voeden na de bevalling. De opgeslagen vetten bestaan grotendeels uit DHA wat een belangrijke functie heeft in de groei van je baby’s brein. Wanneer een baby voldoende DHA binnen krijgt hangt dit samen met een beter leervermogen (bron).

Vanuit de evolutie probeert ons lichaam zo de kansen van onze baby om te kunnen overleven te vergroten. Het geven van borstvoeding maakt dus dat je snel afkomt van je eventueel ongewenste ‘lovehandles’.

Nu is het dus wel zo dat we (de media) inmiddels een schoonheidsideaal hebben gecreëerd waarin een puberlichaam als mooier wordt gezien dan en vrouwenlichaam. Mocht jij twijfelen aan de schoonheid van jouw lichaam. Voor jou dit mooie filmpje:

 

Dus groei je wat extra vet her en der, geef je lichaam dan een complimentje, want het probeert op haar manier goed te zorgen voor jouw baby.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” custom_padding=”60px||30px|” _builder_version=”3.16.1″ prev_background_color=”#000000″][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_padding=”60px|||” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][epic_author _builder_version=”3.16.1″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row parallax_method_1=”off” custom_padding=”0px|30px|0px|30px” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.16.1″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_code admin_label=”Code Opt-in” custom_css_main_element=”text-transform: uppercase;” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.16.1″][thrive_leads id=’8332′][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 comments

  1. Dat filmpje moeten we maar heel vaak bekijken! Als je jouw lijf dan nog niet geaccepteerd heb ga je op vakantie naar de Caribische eilanden. Zonder buik, borsten en billen wordt de kans op de liefde daar wel heel klein.

Leave a comment

Your email address will not be published.