8 do’s voor vaders tijdens de bevalling

[et_pb_section bb_built=”1″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Als aanstaande vader wordt er vaak veel van je verwacht. Wat die verwachtingen zijn, van je vrouw, van de zorgverlener en ook belangrijk van jezelf wordt vaak niet uitgesproken.

Help mijn vrouw bevalt!

Een bevalling is onvoorspelbaar, fijn is dus als je weet wat de punten zijn die echt van belang zijn. Dus wat moet je dan doen tijdens de bevalling?

Om je een beetje te inspireren hebben we een korte samenvatting gemaakt van de 8 do’s tijdens de bevalling. We raden je aan om deze van te voren door te lopen met je partner en hem uit te printen, eventueel aan te vullen of naar wens aan te passen en mee te nemen naar de bevalling!

8 Do's vaders bevalling

Wil je meer zicht op de wensen van je partner? Het maken van een geboorteplan kan daarbij helpen. Hier kan je daar meer over lezen.

Jouw mening telt en delen graag!

Heb je hier wat aan, heeft het je geholpen of heb je nog vragen of aanvullingen. We horen het graag! Laat vooral je reactie achter!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” custom_padding=”60px||30px|” _builder_version=”3.16.1″ prev_background_color=”#000000″][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_padding=”60px|||” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][epic_author _builder_version=”3.16.1″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row parallax_method_1=”off” custom_padding=”0px|30px|0px|30px” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.16.1″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_code admin_label=”Code Opt-in” custom_css_main_element=”text-transform: uppercase;” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.16.1″][thrive_leads id=’8332′][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a comment

Your email address will not be published.